Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

  • Reference

Prezentovali jsme na Mezinárodním Forenzním Workshopu „Cybercrime forensics 2024“

10.10.2024 0:00

Měli jsme tu čest prezentovat forenzní řešení postavené na produktech Dell na workshopu, kterého se účastnili forenzní experti na zajišťování dat z elektronických zařízení. Přítomni byli příslušníci Policie České Republiky, Armády České republiky a dalších ozbrojených složek České republiky, zástupci zahraničních policejních sborů (Německo, Rakousko, Slovensko…), a dokonce i vedoucí představitel Innovation centre Interpol, Singapore.

Obchodní ředitel DellPoint, Petr Kusko, prezentoval společně s dalším kolegou z Dell klientské produkty Dell s primárním zaměřením na ultra výkonné pracovní stanice Dell Precision, které se již výborně osvědčily pro nasazení jako forenzní stanice u Policie ČR. Stanice byly na místě a forenzní experti si je mohli osobně prověřit jejich precizní a promyšlené provedení.

Forenzní workshop 1

Druhá část, kterou provázel specialista z Dell, byla věnována enterprise produktům a serverovým řešením postavených na Dell, na niž lze vybudovat univerzální, moderní prostředí pro běh virtuálních aplikací, ukládání a následné zpracování velkých objemů strukturovaných i nestrukturovaných dat, s budoucím využitím umělé inteligence.

Nové prostředí musí pokytnout dostatečný výkon pro pokrytí potřeb v současné době používaných aplikací, umožnit rozvoj v oblasti tradičních aplikací i adopci moderních AI aplikací. Prostředí musí být možné dále rozšiřovat a to jako celek, tak i v rámci jednotlivých stavebních bloků. Všechny stavební bloky musí tvořit společný technologický celek.

Cílem bylo nastínit současné možnosti a také upozornit na fakt, že v chybně navrženém prostředí lze velmi brzy narazit na jeho limity, což by mělo až fatální dopady na provozuschopnost takového řešení. Naprosto zásadní je dostatečný prostor na plánování řešení a rádi Vám s tím pomůžeme.

 

Forenzní technik

 

Zpět na seznam

15 let na trhu
Login