Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

  • Notebooky
  • Tablety

Velmi odolné tablety a notebooky DELL Rugged

02.10.2024 0:01

Dell Latitude Rugged jsou velmi odolné notebooky a tablety sestavené na využití v extrémních podmínkách. Využívají je záchranáři, vojáci, policisté, lidé ve stavebnictví, v terénu, … Dokáží pomoci udržet spojení ve složitých podmínkách. Přinášíme Vám základní, jednoduchý přehled aktuálně dostupných modelů.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám po předchozí konzultaci připravíme individuální cenovou nabídku.

 

Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet

Jedná se o nejvíce využívaný 12-ti palcový model, který je chráněný proti pádu, vlhkosti, vodě, prachu, vysokým i nízkým teplotám, takže splňuje i náročné vojenské standardy.

Osazen je dotykovým panelem formátu 16:10 s vysokou svítivostí 1 200 nitů. Výkon poskytují procesory Intel Core 12. generace. Tablet je vybavený Full HD displejem, který je dotykový i s rukavicemi, přední i zadní kamerou, čtečkou čipových karet, osazením 2 baterií a externě přístupným SSD diskem. Disponuje dvěma USB-C porty s Thunderboltem a další běžně používané porty, jako jsou např. USB-A, SIM Card Slot, Audio Jack, HDMI,… Může mít až 2 TB úložiště a 32GB RAM.

 

Příslušenství k tomuto tabletu může být:

  • podsvícená klávesnice s certifikací IP-65 a kloubem umožňující polohování tabletu,
  • různé druhy popruhů,
  • magnetické držáky,
  • držák na ruku s možností rotace tabletu,
  • madla pro pohodlnou manipulaci,
  • pasivní pero,
  • dockovací stanice do různých typů vozidel.

 

rugged 7230 2

 

Latitude 7030 Rugged Extreme Tablet

10-ti palcový tablet, který dokáže pracovat v extrémních podmínkách od -29°C do 63°C. V nabídce je procesor 12. generace Intel Core i7, úložiště až 2TB a RAM 32GB, operační systém Windows 11 Pro.

Obrazovka je viditelná i na přímém slunci s intenzitou 1 000 nitů. Při potřebě pořízení fotografií je tablet vybaven 1080p s 30 fps, 11M RGB kamerou a podporuje i ovládání v rukavicích.

Wi-fi 6E zajišťuje, že budete připojeni vždy k nejrychlejší síti poblíž.

rugged 7030

 

Latitude 5430 Rugged notebook

Tento 14" notebook (tedy je vybaven klávesnicí) si poradí i s drsným prostředím. Se dvěmi bateriemi, které se dají vyměnit za provozu vydrží až 25 hodin. S funkcí Express Charge Boost se zvládne nabít na 35 % již za 20 minut. Má procesor 11. generace Intel Core. Obrazovka je viditelná i na přímém slunci s intenzitou 1 100 nitů. Tento notebook má možnost mobilního širokopásmového připojení 5G pro rychlý přenos dat.

rugged 5430

 

Latitude 7330 Rugged Extreme

Jedná se o 13" notebook, který je vybaven odporovým touchpadem. Obrazovka je viditelná i na přímém slunci s intenzitou 1 400 nitů. Je plně odolný s podporou 5G.

Připojení pomocí portu USB-C Thunderbolt 4 s podporou dvou externích displejů 4K a rychlostí přenosu dat 40 Gb/s.

rugged 5430

 

Zpět na seznam

15 let na trhu
Login